Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Vores råvarer

Gode råvarer - dyrket med omtanke

Vi udvælger omhyggeligt råvarer og leverandører, der lever op til vores høje krav for fødevaresikkerhed og kvalitet.

At bage godt bagværk med gode råvarer af høj kvalitet er Kohbergs vigtigste mission. Som fødevarevirksomhed skal vi leve op til høje standarder for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring, og med både interne og eksterne audits bliver det kontinuerligt sikret, at vi opfylder alle myndighedernes krav.

Det er vigtigt for os, at alle de råvarer, vi benytter, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet. Vi kræver af vores leverandører, at alle de mel- og kornprodukter, de leverer til Kohberg, er dyrket uden brug af glyphosat eller stråforkortere.

Dansk mel - naturligvis

Siden bageriet blev grundlagt i 1969, har Kohberg været danskejet - og vores rødder er stadig solidt plantet i den sønderjyske muld. Derfor er det helt naturligt for os at bage med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Vi bager med dansk mel, fordi kontrollen af de danske afgrøder er utrolig grundig – og det betyder, at vi med dansk mel er garanteret en høj fødevaresikkerhed, som vi kan give videre til dig som forbruger.

Når du ser det rød/hvide ”dansk mel”-logo på vores brødposer, kan du være sikker på, at du står med et Kohberg-brød, der er bagt i Danmark af vores uddannede bagere og af dansk mel.

NEJ TAK TIL BURÆG

Altid skrabe- eller økologiske æg

Hos Kohberg  sætter vi en høj standard på dine vegne - og vi er ikke bange for at gå et skridt længere end myndighedernes regler og lovkrav. Derfor har vi en fast politik om, at buræg ikke indgår i Kohbergs brød og kager, og det er et ufravigeligt krav, at de æg, vi anvender, enten er skrabeæg eller økologiske æg.

Danske råvarer er et meget vigtigt parameter for os, og vi arbejder fortsat for at indføre flere danskproducerede ingredienser.
Britt Hougaard Marketing & Innovation Director