Vores bagere arbejder med bæredygtig innovation, hvor vi hele tiden sikrer, at udviklingen af nye produkter er baseret på viden og fakta om de nyeste trends og spændende tendenser. På den måde sikrer vi, at vores nye produkter kommer fra start med en unik position på markedet.
I vores sønderjyske håndværksbageri, har vores bagere udviklet en Øko Surdejsburgerbolle og en Koldhævet Speltburgerbolle med fokus på smag og kvalitet. Vi har forsøgt at kombinere vores bagerverden med kokkeverdenen, og tænkt et skridt videre i forhold til anvendelsen af vores brød. Vi vil gøre det nemt for de professionelle køkkener, og derfor er begge burgerboller forskåret og fungerer som Tø & Servér.
Vores Øko Surdejsburgerbolle er en klassisk burgerbolle med en dejlig mild smag. Den er bagt på en flydende surdej, der tilføjer en meget markant og karakteristik smag. Perfekt til frokosten.
Du kan også forkæle dine gæster med vores Koldhævet Speltburgerbolle. Den er bagt på en fordej, der har fået lov til at trække i 24 timer - og dermed giver en ekstra smagfuld burgerbolle. Derudover har den en lækker saftig krumme og godt bid.
Med Tø & Servér kan du - uden at gå på kompromis med kvaliteten - spare tid og penge, og opnå fleksibilitet i køkkenet. Konceptet er simpelt: Tø brødet op, og sæt det på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.