Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk

Historien om Kohberg startede for mere end 60 år siden i den lille sønderjyske by Bolderslev

I dag er Kohberg Danmarks største dansk- og familieejede bageri. Vi sørger for levering og udvikling lækre brød og bagværk til flere internationale kunder, og i mange af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter.

Kohberg er en mangfoldig virksomhed med mange forskellige nationaliteter, og vores knap 500 medarbejdere – heraf mere end 80 uddannede bagere – arbejder i vores tre bagerier i Bolderslev, Haderslev og Taastrup.

Uanset baggrund deler vi en stærk passion for godt brød.

Vi gør godt brød tilgængeligt for alle

Med vores mission, vision og værdisæt har vi sat nogle klare rammer for os selv og vores virke. Hos Kohberg synes vi, at godt brød er en menneskeret. Vi er bagere. Med passion for brød, giver vi god smag og gør friske brødoplevelser nemme for dig. Vi vil være den mest værdiskabende og attraktive bagerivirksomhed for vores kunder og Kohberg.

Produktudvikling

Vores team af bagere er opmærksomme på markedets udvikling og er yderst innovative, når det kommer til at bage nye brød og wienerbrød. De overvejer altid løsninger, der matcher aktuelle trends og kunders behov.

Faglærte bagere sikrer kvaliteten

Vi har omkring 80 kompetente faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.

Vores tre bagerier

Det startede med et lille lokalt håndværksbageri i Sønderjylland. Siden da, er H.C. Andersen Bagergården i Haderslev blevet en del af Kohberg, og vores store bageri i Taastrup kom til verden da Kohberg overtog Trianonbageriet. Vi have udviklet os og fulgt med tiden, og det fortsætter vi med at gøre. 

Vi værner dog stadig om vores vidunderlige traditioner for godt håndværk, der er indgroet i vores tre bagerier, hvor vi hver dag bager lækkert brød og bagværk til enhver lejlighed. 

  • Kohberg Bakery Group A/S Kernesvinget DK-6392 Bolderslev
  • H.C. Andersen Bagergården A/S Sverigesvej 3 DK-6100 Haderslev
  • Kohberg Bakery Taastrupgårdsvej 24 DK-2630 Taastrup