Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Smørbagte Snurrer

Nyhed: Smagfulde snurrer bagt med smør

Vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri. Det er vores dygtige bagere, der står bag disse smagfulde snurrer, og hovedingrediensen er naturligvis dansk mel.

Forkæl dine gæster med vores lækre nye Kanel- og Kardemommesnurrer. Bagt udelukkende på smør, og med en bløddej der giver en ekstra svampet konsistens. Kombinationen af smør og sukker karamelliserer og giver en ekstra dybde i smagen. Derudover er de fyldt med dejlig remonce med masser af enten kanel- eller kardemommesmag. Perfekt til den søde tand. 

Vores velsmagende snurrer er bagt i vores sønderjyske udviklings- og håndværksbageri med speciale i nichebrød. Det er her vores mindre serier af bl.a. wienerbrød bliver bagt. Begge er de naturligvis også bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Hermed udleder det enkelte brød mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet. 

Fås som både Tø & Servér eller bake-off.

Ved afbagningen karamelliserer det smeltede smør og sukker i bunden, og tilfører masser af smag.

Med Tø & Servér kan du - uden at gå på kompromis med kvaliteten - spare tid og penge og opnå fleksibilitet i køkkenet. Bare tø snurrerne op, og sæt dem på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.

Velbekomme!

Mere end 120 år gammelt håndværksbageri

Vores snurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri, H.C. Andersen Bagergården. HCA - som bageriet bliver kaldt i daglig tale - er Danmarks største håndværksbageri med speciale i nichebrød, og det er her Kohbergs mindre serier af rugbrød, hvedebrød og wienerbrød bliver bagt.