Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Vores værdier

Vi er bagere

Vores mål er at gøre godt brød tilgængeligt for alle.

Hos Kohberg er hemmeligheden godt håndværk og gode råvarer. Vi gør os umage, for det er et stort ansvar at være med i danskernes hverdag lige fra morgenstunden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os – men vi værner også om traditionerne. 

 

Mission

Vi er bagere. Igennem passioneret faglighed og nøje udvalgte råvarer, bager vi med omtanke og efter stolte danske traditioner til kunder i ind- og udland.

 

Vision

Vi vil udvikle velsmagende dansk bagværk af høj kvalitet, bagt med omtanke – til danskerne og verden omkring os.

Ansvarlige

Vi tager et socialt ansvar - og er ansvarlige overfor kunder, leverandører og hinanden. Vi sætter en ære i, at du kan regne med os, og at vi til enhver tid handler troværdigt.

Passionerede

Vores passion for det gode bagerbrød er vores daglige drivkraft, uanset hvad vi laver. Vi lægger alt vores engagement i udviklingen af vores brød – både når det gælder sundhed, gode råvarer og den gode smag. Vi er stolte af vores faglighed – på tværs af alle funktioner – og det slutprodukt vi hver eneste dag leverer til danskerne.

Nærværende

Vi har stor tillid og respekt til hinanden, således kan vi alle kommunikere åbent og ærligt med hinanden. Det danner grundlaget for den bedst mulige udvikling af vores bagerbrød. Vi imødekommer kunder og samarbejdspartnere, der er interesserede i vores brød og bagerier, med nærværende og ærlig kommunikation.

Teamorienterede

Vi hylder samarbejdet på tværs af funktioner og udnytter vores forskellighed og mange kompetencer. Vi er bagere – og vi er meget andet. Summen af vores forskellighed er afgørende, når det gælder om at levere et bagerbrød i høj kvalitet.

Forandringsparate

Vi er nysgerrige og åbne, når det gælder om at søge nye veje, udfordre status quo og skabe endnu bedre resultater i et marked, der er i konstant udvikling og forandring. Vi bruger vores faglighed og lader os inspirere af hinandens kompetencer for også at give kunderne nye og velsmagende brødoplevelser.