Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Formfranskbrød m. fuldkorn

Formfranskbrød m. fuldkorn

Dæk op med det lækre traditionelle formfranskbrød. Vi har bagt et mildt og aromatisk fuldkornsbrød med højt fiberindhold og en luftig krumme.
Download product data sheet

ca. 650 g. -Varenr: 18222000

Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Fuldkornshvedemel*, vand, hvedemel, solsikkekerner, durumkerner*, rugsigtemel, havreflager*, hvedegluten, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), palmeolie, salt tilsat jod, sukker, tørgær, rapsolie, bygmaltmel*, vegetabilsk emulgator (E 472e), stabilisator (E 412), bygmaltekstrakt*, melbehandlingsmidler (E 300). Drys: havreflager. *: Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Havre, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1081 kJ/256 kcal
  • Fedt: 4,5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1 g
  • Kulhydrat: 41 g
    - heraf sukkerarter: 1,5 g
  • Kostfibre: 5,2 g
  • Protein: 10 g
  • Salt: 0,94 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 5850 g.
  • Vægt: 650 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage