Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 3 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 10 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Fuldkornshvedemel^ 32%, vand, hvedemel, solsikkekerner, durumkerner^ 4%, rugsigtemel, havreflager^ 3%, hvedegluten, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), palmeolie, salt tilsat jod, sukker, tørgær, rapsolie, bygmaltmel, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), bygmaltekstrakt, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), surdejskultur. Drys: havreflager^. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Havre, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1080 kJ/258 kcal
-
Fedt: 4,5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1 g
-
Kulhydrat: 41 g- heraf sukkerarter: 1,4 g
- Kostfibre: 5,2 g
- Protein: 10 g
- Salt: 0,95 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5850 g.
- Vægt: 650 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage