Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Rustikt Græskarbrød

Rustikt Græskarbrød

Et groft og rustikt græskarbrød drysset med hakkede græskarkerner. Vi har bagt brødet på surdej og tilsat specielt udvalgte ingredienser som græskarmel og solsikkekerner. Lyst, sprødt og luftigt buffetbrød.
Download product data sheet

ca. 500 g. -Varenr: 10000105

Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10 min ved 180° C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, hakkede græskarkerner 7%, solsikkekerner, rugsigtemel, græskarkernemel 2%, salt tilsat jod, palmeolie, hvedegluten, tørgær, sukker, vegetabilsk emulgator (E472e), stabilisator (E412), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), surdejskultur. Drys: Hakkede græskarkerner. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1180 kJ/280 kcal
  • Fedt: 6,9 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
  • Kulhydrat: 42 g
    - heraf sukkerarter: 1,7 g
  • Kostfibre: 3 g
  • Protein: 11 g
  • Salt: 1,4 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 4000 g.
  • Vægt: 500 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage