Tilberedning
Tilberedning: Optø i en plastpose ved stuetemperatur i min. 3 timer. Tag brødet ud af plastposen og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 21%, surdej (rugmel*^ 7%, vand), hørfrø*, rugsigtemel*, hvedemel*, rugmel*^ 5%, bygmaltekstrakt*, knækkede rugkerner*^, salt tilsat jod, gær, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), melbehandlingsmidler (E300). Drys: rugkerner*. *økologisk/^fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:916 kJ/219 kcal
-
Fedt: 5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 2 g
- Kostfibre: 8,5 g
- Protein: 6,5 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage