Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Fuldkornsrugbrød 950 g

Økologisk Fuldkornsrugbrød

For at give en lækker og velsmagende oplevelse til frokostbordet har vi bagt Økologisk Fuldkornsrugbrød. Brødet er bagt på økologisk rug, rugkerner, hørfrø, solsikkekerner, havre og hvedeflager. For et ekstra pift har vi drysset toppen med rugdrys.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10000364

Tilberedning
Tilberedning: Optø i en plastpose ved stuetemperatur i min. 3 timer. Tag brødet ud af plastposen og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 21%, surdej (rugmel*^ 7%, vand), hørfrø*, rugsigtemel*, hvedemel*, rugmel*^ 5%, bygmaltekstrakt*, knækkede rugkerner*^, salt tilsat jod, gær, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), melbehandlingsmidler (E300). Drys: rugkerner*. *økologisk/^fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:916 kJ/219 kcal
  • Fedt: 5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2 g
  • Kostfibre: 8,5 g
  • Protein: 6,5 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage