Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel, rapsolie, sukker, kokosolie, helt hærdet rapsolie, brun farin (sukker, rørmelasse), hakkede hasselnødder, gær, modificeret stivelse, salt, vaniljesukker, tørret glukosesirup, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), stabilisatorer (E440, E412, E404, E339, E450), glukosesirup, rugsur (eddike, vand, bygmaltekstrakt, rugmel, syre (E270)), farvestoffer (E170, E160a), naturlig aroma, invert sirup, glukose, surhedsregulerende midler (E330, E500, E507), geleringsmidler (E406), melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), vegetabilsk ærteprotein, melasse. Drys: hasselnødder. Kan indeholde spor af mandler og pekannødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Hasselnødder, Glutenholdigt korn, Nødder, Byg og Rug. Kan indeholde spor af Pekannødder og Mandel.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1375 kJ/329 kcal
-
Fedt: 21 g.- heraf mættede fedtsyrer: 9 g
-
Kulhydrat: 31 g- heraf sukkerarter: 11 g
- Kostfibre: 1,5 g
- Protein: 4,2 g
- Salt: 0,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4320 g.
- Vægt: 90 g.
- Bagetid: 18-20 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 104 stk
- Holdbarhed: 450 dage