Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, brun farin (sukker, rørmelasse), rapsolie, sukker, pasteuriserede æg, gær, modificeret stivelse, kanel, vallepulver (mælk), hvedegluten, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), salt, bygmaltmel, stabilisatorer (E412, E401, E516, E450), farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, glukose, bygmaltekstrakt, geleringsmidler (E406), sødmælkspulver, naturlig aroma, glukosesirup, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein. Kan indeholde spor af hasselnødder, mandler og pekannødder. Vedlagt: Hvid glasur (Sukker, vand, glukosesirup, kokosolie, surhedsregulerende midler (E260)).
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Glutenholdigt korn, Byg Kan indeholde spor af Hasselnødder, Mandel, Pekannødder, Nødder
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1703 kJ/407 kcal
-
Fedt: 28 g.- heraf mættede fedtsyrer: 12 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 14 g
- Kostfibre: 1,4 g
- Protein: 4,6 g
- Salt: 0,26 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4080 g.
- Vægt: 85 g.
- Bagetid: 18-20 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 88 stk
- Holdbarhed: 450 dage