Tilberedning
Bagevejledning: Bag direkte fra frost i ca. 23-25 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel, palmeolie, sukker, rapsolie, perlesukker, abrikoskerner, gær, pasteuriserede æggeblommer, hasselnøddeflager, modificeret stivelse, kokosolie, vallepulver (mælk), vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), farvestoffer (E170, E160a), sødmælkspulver, mandler, glukosesirup, naturlig aroma, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), surhedsregulerende middel (E330), mælkeprotein, vitamin A. Kan indeholde spor af pekannødder. Drys: Perlesukker og hasselnøddeflager.
Allergener:
Indeholder Nødder, Hvede, Mælk, Hasselnødder, Mandel, Æg, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Pecannødder
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1656 kJ/396 kcal
-
Fedt: 27 g.- heraf mættede fedtsyrer: 11 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 14 g
- Kostfibre: 1,4 g
- Protein: 4,6 g
- Salt: 0,39 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 15 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5625 g.
- Vægt: 375 g.
- Bagetid: 23-25 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 450 dage