Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 23-25 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel, palmeolie, sukker, rapsolie, perlesukker, abrikoskerner, gær, pasteuriserede æggeblommer, hasselnøddeflager, modificeret stivelse, vallepulver (mælk), vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, mandler, sødmælkspulver, naturlig aroma, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), glukosesirup, surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein. Drys: Perlesukker og hasselnøddeflager. Kan indeholde spor af pekannødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Hasselnødder, Mandel, Æg, Glutenholdigt korn, Nødder Kan indeholde spor af Pekannødder
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1654 kJ/395 kcal
-
Fedt: 27 g.- heraf mættede fedtsyrer: 10 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 14 g
- Kostfibre: 1,4 g
- Protein: 4,6 g
- Salt: 0,25 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 15 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5625 g.
- Vægt: 375 g.
- Bagetid: 23-25 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 450 dage