Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Rustikke Kartoffelstykker Mix

Nyhed til morgenbordet

Hvad er et must på morgenbordet? Vi har alle forskellige præferencer og smag, og det skal der selvfølgelig være plads til. Med vores mixkasse gør vi det nemt for dig at dække op med forskellige morgenbrød til enhver smag.

Fra mixkassen kan dine gæster, afhængigt af deres smag, vælge mellem Lyse Kartoffelstykker, Mørke Kartoffelstykker, Kartoffelstykker m. frø & kerner samt Kartoffelstykker m. græskarkerner. 

De fire velsmagende varianter er alle bagt på vores sønderjyske bageri, hvor bagerne har bagt dem med speltsurdej, der giver en ekstra knasende sprød, rustik og smagfuld skorpe. Under den sprøde skorpe møder du en blød og saftig krumme. Det sprøde ydre og bløde indre går godt i spænd med alverdens topping og pålæg fra morgenbordet. I de mørke varianter af kartoffelstykkerne giver frø og kerner et dejligt spil til morgenbrødenes milde, bløde hvedesmag. 

Mel er én af hovedingredienserne i vores kartoffelstykker, og derfor er de bagt med dansk mel. Det er et valg og vores måde at give tilbage til det samfund, som Kohberg har været del af i mere en 50 år. Samtidig er melet fra korn dyrket uden stråforkortere og uden sprøjtemidler med glyphosat.

Mixkassen fås både som 80 gram og som mini mix på 55 gram. Tø brødene op ved stuetemperatur i cirka en time inden servering, og bag dem i kun 2-4 minutter ved 200° C. Herefter er de klar til at sætte tænderne i. 

Fire sprøde varianter 

Mixkassen er sammensat af lyse, mørke og kernerige kartoffelstykker, så dine gæster kan tilføje et varieret udvalg til tallerkenen med deres favoritpålæg eller -topping.

  • Lyse Kartoffelstykker: Bagt med hvede- og speltmel. Drysset på toppen med durumhvedemel
  • Mørke Kartoffelstykker: Bagt med hvede-, rug- og speltmel. Drysset på toppen med durumhvedemel
  • Kartoffelstykker m. frø & kerner: Bagt på hvede- og speltmel og tilsat solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø. Drysset på toppen med blå birkes og sesamfrø
  • Kartoffelstykker m. græskarkerner: Bagt på hvede-, rug- og speltmel og tilsat græskarkerner. Drysset på toppen med hakkede græskarkerner.