Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min. ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 13%, vand), rugsigtemel 15%, rugkerner^ 11%, rugmel^ 9%, hvedemel, hørfrø 6%, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Byg, Rug, Hvede, Glutenholdigt korn
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:915 kJ/219 kcal
-
Fedt: 2,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 7,7 g
- Protein: 6,6 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 35-40 min.
- Bagetemperatur: 100 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage