Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Bagergårdens Classic Rugbrød i bagepose
Skåret

Bagergårdens Cl. Rugbrød i bagepose

Med Bagergårdens Classic Rugbrød i bagepose har vi sikret, at du altid kan servere friskbagt brød, lige når det passer dig. Brødet er bagt på halvsigtet rugmel og tilsat velsmagende rugkerner, der i kombination med hvedemel, bygmalt og hørfrø giver et blødt, mildt og smagsafrundet rugbrød.
Download product data sheet

27 skiver, ca. 950 g. -Varenr: 10024000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min. ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 13%, vand), rugsigtemel 15%, rugkerner^ 11%, rugmel^ 9%, hvedemel, hørfrø 6%, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Byg, Rug, Hvede, Glutenholdigt korn

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:915 kJ/219 kcal
  • Fedt: 2,8 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
  • Kulhydrat: 38 g
    - heraf sukkerarter: 2,1 g
  • Kostfibre: 7,7 g
  • Protein: 6,6 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 35-40 min.
  • Bagetemperatur: 100 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage