Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Græskarrugbrød (frost)

Græskarrugbrød

Anret et lækkert måltid med Græskarrugbrød, bagt på rugmel, surdej samt hvedemel. Vi har tilsat knasende græskar- og solsikkekerner samt bygmalt og drysset med hakkede græskarkerner.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10197015

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 12%, vand), rugmel^ 14%, hvedemel, rugkerner^ 13%, græskarkerner 6%, solsikkekerner, salt tilsat jod, hakkede græskarkerner, rugfibre. karamelliseret sukkersirup, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Hakkede græskarkerner. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Rug, Glutenholdigt korn, Hvede, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1004 kJ/240 kcal
  • Fedt: 5,2 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
  • Kulhydrat: 36 g
    - heraf sukkerarter: 1,8 g
  • Kostfibre: 7,6 g
  • Protein: 8,5 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage