Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 120 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 4 min. ved 180°C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, durumhvedemel, olie af oliven pomace, fuldkornshvedemel, salt tilsat jod, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), sukker, tørgær, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: durumhvedemel. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1240 kJ/296 kcal
-
Fedt: 7,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
-
Kulhydrat: 47 g- heraf sukkerarter: 1,4 g
- Kostfibre: 2,3 g
- Protein: 8,8 g
- Salt: 1,5 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 32 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4160 g.
- Vægt: 130 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 4 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 36 stk
- Holdbarhed: 365 dage