Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Glutenfri Mørkt Landstykke

Glutenfri Mørkt Landstykke

Lækkert mørkt gluten-, laktosefrit og vegansk sandwichstykke bagt på rismel og boghvedemel og tilsat brune hørfrø, psylliumfrø, solsikke- og græskarkerner. Stykket er velegnet til klaprister og kan ligeledes anvendes som tø og server. Leveres i bagestabil folie for den bedste smagsoplevelse og for at undgå krydskontamination.
Download product data sheet

ca. 110 g. -Varenr: 10001173

Tilberedning
Tilberedning: Bages i folien ca. 10 min. /180°C fra frost. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, majsstivelse, solsikkekerner, rismel, boghvedemel, rapsolie, brune hørfrø, tapiokastivelse, gær, psylliumskalpulver, glutenfri malt (Byg), stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), græskarkerner, salt tilsat jod, sukker, sirup (sukkersirup, salt), fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1197 kJ/285 kcal
  • Fedt: 13 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2,4 g
  • Kostfibre: 6,6 g
  • Protein: 5,4 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 1 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 110 g.
  • Vægt: 110 g.
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Holdbarhed: 365 dage