Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 30 min. ved stuetemperatur, og bag i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft). Gerne med spjæld åbent.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, sukker, perlesukker, rapsolie, pasteuriserede æg, hasselnøddeflager, gær, abrikoskerner, modificeret stivelse, kokosolie, salt, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), vallepulver (mælk), stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), hvedegluten, farvestoffer (E170, E160a), surhedsregulerende middel (E330), mandler, sødmælkspulver, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), naturlig aroma, glukosesirup, mælkeprotein, vitamin A. Drys: Perlesukker og hasselnøddeflager. Kan indeholde spor af pistacienødder, sesamfrø og valnødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Hasselnød og hasselnødprodukter, Mandel og mandelprodukter, Æg, Glutenholdigt korn, Nødder Kan indeholde spor af , Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1641 kJ/394 kcal
-
Fedt: 25 g.- heraf mættede fedtsyrer: 10 g
-
Kulhydrat: 36 g- heraf sukkerarter: 17 g
- Kostfibre: 1,3 g
- Protein: 4,5 g
- Salt: 0,41 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4080 g.
- Vægt: 85 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 18-20 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage