Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hanekam

Hanekam

Servér det traditionelle stykke morgenwienerbrød Hanekam. Wienerbrødet er bagt på hvedemel og indrullet med margarine indeholdende RSPO-certificeret palmeolie. Vi har tilsat remonce, drysset med perlesukker og hasselnøddeflager for den gode smag.
Download product data sheet

ca. 85 g. -Varenr: 10000170

Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 30 min. ved stuetemperatur, og bag i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft). Gerne med spjæld åbent.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, sukker, perlesukker, rapsolie, pasteuriserede æg, hasselnøddeflager, gær, abrikoskerner, modificeret stivelse, kokosolie, salt, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), vallepulver (mælk), stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), hvedegluten, farvestoffer (E170, E160a), surhedsregulerende middel (E330), mandler, sødmælkspulver, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), naturlig aroma, glukosesirup, mælkeprotein, vitamin A. Drys: Perlesukker og hasselnøddeflager. Kan indeholde spor af pistacienødder, sesamfrø og valnødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Hasselnødder, Mandel, Æg, Glutenholdigt korn, Nødder Kan indeholde spor af Sesamfrø,

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1641 kJ/394 kcal
  • Fedt: 25 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 10 g
  • Kulhydrat: 36 g
    - heraf sukkerarter: 17 g
  • Kostfibre: 1,3 g
  • Protein: 4,5 g
  • Salt: 0,41 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 48 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 4080 g.
  • Vægt: 85 g.
  • Optøningstid: 30 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 18-20 min.
  • Bagetemperatur: 190 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage