Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 1 time ved stuetemperatur, og bag i ca. 13-14 min. ved 190°C (varmluft).
Ingredienser:
Hvedemel, smør (mælk) 24%, vand, sukker, pasteuriserede æg, rørsukker, kardemommefrø 2%, gær, kardemomme, sødmælkspulver, modificeret stivelse, solsikkeolie, salt, vegetabilsk protein, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), konserveringsmidler (E202), surhedsregulerende midler (E330), dextrose, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), majsstivelse. Drys: Rørsukker og kardemommefrø. Kan indeholde spor af sesamfrø, hasselnødder, valnødder og pistacienødder.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Æg, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder,
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1551 kJ/371 kcal
-
Fedt: 21 g.- heraf mættede fedtsyrer: 13 g
-
Kulhydrat: 40 g- heraf sukkerarter: 20 g
- Kostfibre: 1,6 g
- Protein: 5 g
- Salt: 0,37 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 6000 g.
- Vægt: 120 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 13-14 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage