Tilberedning
Optøs i 30 minutter ved stuetemperatur. Forvarm ovnen til 190°C. Bagetid: 19-21 minutter ved 170°C.
Ingredienser:
Hvedemel, smør 24%, vand, sukker, gær, hele æg, hvedegluten, salt, hvedemaltmel, inaktiv gær, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (hemicellulase, xylanase, alfa-amylaser, cellulases, transglutaminase).
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Æg, Mælk
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1498 kJ/356 kcal
-
Fedt: 19 g.- heraf mættede fedtsyrer: 12 g
-
Kulhydrat: 39 g- heraf sukkerarter: 5,8 g
- Kostfibre: 1,2 g
- Protein: 7,2 g
- Salt: 0,94 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 84 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5880 g.
- Vægt: 70 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 19-21 min.
- Bagetemperatur: 170 °C
- Antal pr. palle: 54 stk
- Holdbarhed: 365 dage