Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
CHRISTEL ER I KOHBERGS SENIORORDNING

“Det gør noget godt for mit hoved at være så glad for at gå på arbejde hver dag”

Christel blev i 2013 ansat som del af Kohbergs rengøringsteam i Bolderslev. Et job, som hun var rigtig glad for, men som efter et langt arbejdsliv med hårdt fysisk arbejde efterhånden også kunne mærkes i kroppen.

Da jeg i 2018 fyldte 59 år, tænkte jeg ved mig selv: Christel, hvad vil du? Muligheden for at gå på efterløn lå jo lige for, men jeg var så glad for mit arbejde, og jeg kunne slet ikke se mig selv stoppe som 60-årig. Det ville have været et kæmpe tomrum, så jeg blev hængende, fortæller Christel, der valgte at starte i Kohbergs seniorordning.

Seniorordningen betød, at Christel kunne gå ned i tid, og at hun fik andre, lettere opgaver.

Jeg er så privilegeret, at jeg i dag har alt det, der hedder ”services”, hvor jeg bl.a. kører rundt og fylder op med produktionshandsker, kaffe, frugt til kantinerne osv. Det betyder, at jeg har en kæmpe berøringsflade i hele huset. Der er altid lidt pingpong undervejs, og det er skønne mennesker alle sammen. Der er stort set ingen i produktionen, jeg ikke kender, og rigtig mange af dem har været her, lige siden jeg startede. Ligesom mig bliver de, fordi Kohberg er et godt sted at være, fortæller Christel.

I dag er Christel 63 år, og det er hendes mål at blive ved Kohberg, til hun går på pension som 67-årig.

- Det gør noget godt for mit hoved at være så glad for at gå på arbejde hver dag. Jobbet er helt perfekt til mig, for service har altid været min store force. Folk skal bare sige, hvad de mangler, og fluks så er jeg der. Det ligger simpelthen i mit DNA, afslutter Christel.