Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
LYT TIL PODCAST

Bag om brød – podcast, der går tæt på Kohberg

Kom med helt ind i vores univers og hverdag i Kohbergs podcastserie ”Bag om Brød”.

Journalist Morten Jeppesen har besøgt vores bagerier og talt med en række ansatte hos Kohberg. I podcastserien møder du vidt forskellige Kohberg-kollegaer, der fortæller om netop deres passion for brød, og hvordan det job, de udfører, har en vigtig andel i, at Kohberg hver eneste dag leverer brød til hele landet.

Du møder blandt andre direktøren, der har fokus på at udvikle og fremtidssikre Kohberg, og procesoperatøreleven, der sørger for, at æltemaskinen kører med de helt rigtige omdrejninger. Du kommer med helt ind i hjertet af Kohberg, hvor bagerne nørder med opskrifter på nye brød og varianter bliver udviklet, prøvebagt og justeret.

Hos Kobherg er vi bagere – og meget andet. I podcast-serien fortæller medarbejderne åbent og ærligt om, hvad det betyder for dem at være en del af Kohberg, og hvordan deres faglighed og specialviden kommer i spil hver eneste dag. Så velkommen indenfor i ”Bag om brød”, hvor du lærer os endnu bedre at kende.

Du kan lytte til podcast-afsnittene her:

Det veganske wienerbrød

Kan man bage lækkert wienerbrød helt uden smør, mælk og æg? Den udfordring har Kohberg taget op. Når Kohberg udvikler nye varianter, handler det om kvalitetsmel, lækker smag og sprød skorpe – og så handler det om trends og tendenser. Hør bager og produktudvikler Claus Ibsen og produktchef i marketing, Sanne Maahn Thomsen, fortælle om deres samarbejde om at skabe Kohbergs veganske wienerbrød.

På job i bageriet

Som procesoperatørelev sørger 23-årige Maria Naef for, at det kører gnidningsfrit, når Kohberg bager brød og wienerbrød. Hun har styr på eltavler og ledninger – men det er mindst lige så vigtigt, at hun ved noget om brød. Hør Maria og HR-direktør Nanna Noe fortælle om den særlige procesoperatøruddannelse med bagerprofil.

Direktørtid med René

Som direktør i Kohberg er René Normann Christensen den, der går foran - og han har en klar idé om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen. Et redskab til at nå målet er flere robotter. Hør direktøren fortælle, hvordan fokus på automatisering gerne skulle give behov for endnu flere hænder i bagerier.

Mød Team Kohberg!

Kohberg er en mangfoldig virksomhed med knap 500 ansatte.

Her kan du møde Stephen, der startede som ufaglært i vores pakkeri, men som - på opfordring fra chefen - startede på uddannelsen til først industrioperatør og siden procesoperatør. Du kan også møde Klaus, der efter 25 år som selvstændig bager nu er ansat i Kohbergs Bake Off og nyder at have fri i weekenderne - og at tage på festival om sommeren.