Det veganske wienerbrød
Kan man bage lækkert wienerbrød helt uden smør, mælk og æg? Den udfordring har Kohberg taget op. Når Kohberg udvikler nye varianter, handler det om kvalitetsmel, lækker smag og sprød skorpe – og så handler det om trends og tendenser. Hør bager og produktudvikler Claus Ibsen og produktchef i marketing, Sanne Maahn Thomsen, fortælle om deres samarbejde om at skabe Kohbergs veganske wienerbrød.
På job i bageriet
Som procesoperatørelev sørger 23-årige Maria Naef for, at det kører gnidningsfrit, når Kohberg bager brød og wienerbrød. Hun har styr på eltavler og ledninger – men det er mindst lige så vigtigt, at hun ved noget om brød. Hør Maria og HR-direktør Nanna Noe fortælle om den særlige procesoperatøruddannelse med bagerprofil.
Direktørtid med René
Som direktør i Kohberg er René Normann Christensen den, der går foran - og han har en klar idé om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen. Et redskab til at nå målet er flere robotter. Hør direktøren fortælle, hvordan fokus på automatisering gerne skulle give behov for endnu flere hænder i bagerier.