En generel tendens kalder på et øget fokus på bæredygtighed – også i værdikæden. Når vi vælger vores næste måltid, tænker vi oftere en ekstra gang over, hvordan maden er blevet til, og hvilke ressourcer det har kostet. Det kræver, at vi gentænker vores serveringer og udvikler nye brød, så de ikke alene lever op til pengepungens størrelse, men også kunders ønsker til maden på tallerkenen.
Hos Kohberg lever og ånder vi for brød, og vi synes, at alle fortjener at kunne sætte tænderne i velsmagende brød. Derfor har vi udviklet et stærkt Tø & Servér-koncept, der er en håndsrækning i sparetider.
Med Tø & Servér får du smagen af nybagt brød – uden at det kræver ekstra arbejde eller øger dine omkostninger. Uden at gå på kompromis med kvaliteten sparer du tid og penge – og så opnår du ovenikøbet fleksibilitet i køkkenet, da du kan bruge tiden, mens brødet tør op, til at være kreativ, for eksempel ved at finde en ny måde til at udnytte rester bedre eller lave nye indbydende anretninger.
Vi bager lækkert og smagfuldt brød efter stolte sønderjyske traditioner, og vi bruger vores håndværk og faglige viden til at udvikle de bedste løsninger til dine behov. Det er vigtigt for os, at vi bager brød til enhver smag. Det er også vigtigt for os, at vi gør det nemt for dig at servere godt brød.
Konceptet er simpelt: Tø brødet op, og sæt det på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.
Hos Kohberg bager vi lækkert og smagfuldt brød efter stolte sønderjyske traditioner, og vi bruger vores håndværk og faglige viden til at udvikle de bedste løsninger til dine behov. Det er vigtigt for os, at vi bager brød til enhver smag. Det er også vigtigt for os, at vi gør det nemt for dig at servere godt brød.