Tilberedning
Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca 35-40 min. ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Surdej (Rugmel^ 17%, vand), vand, rugsigtemel, rugkerner^ 14%, rugmel^ 8%, hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel (E300). ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:876 kJ/209 kcal
-
Fedt: 0,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
-
Kulhydrat: 41 g- heraf sukkerarter: 3 g
- Kostfibre: 7,2 g
- Protein: 5,7 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 9200 g.
- Vægt: 1150 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 35-40 min.
- Bagetemperatur: 100 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage