Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i ca. 1 time, og bag det i ca. 3 minutter ved 200°C.
Ingredienser:
Hvedemel*, vand, hvedegluten*, hørfrø*, rugmel*^2%, salt tilsat jod, solsikkekerner*, havreflager*^, tørgær, sesamfrø*, pregelatineret hvedemel*, soja grits*, fortykningsmidler* (E412), bygmaltmel*, sukker*, tørret hvedesurdej (fuldkornshvedemel*^, surdejskultur), ristet hvedemaltmel*, vegetabilske emulgatorer (E322), syre (E270), bygmaltekstrakt*, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: havreflager*, hørfrø*. *Økologisk / ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Byg, Glutenholdigt korn, Soja, Sesamfrø, Hvede, Rug, Havre
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1074 kJ/257 kcal
-
Fedt: 3,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
-
Kulhydrat: 43 g- heraf sukkerarter: 1,3 g
- Kostfibre: 4,5 g
- Protein: 10 g
- Salt: 2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 2500 g.
- Vægt: 50 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3 min.
- Bagetemperatur: 200 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage