Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Græskarrugbrød i bagepose
Skåret

Græskarrugbrød i bagepose

Med det grove skiveskårne Græskarrugbrød i bagepose kan du servere friskbagt brød, lige når det passer dig. Vi har bagt det på surdej, rug- og hvedemel og tilsat knasende solsikke- og græskarkerner. Med et drys af hakkede græskarkerner får du et smagfuldt blødt og samtidig groft rugbrød.
Download product data sheet

20 skiver, ca. 900 g. -Varenr: 18983000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min. ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 13%, vand), rugkerner^ 15%, rugsigtemel 10%, rugmel^ 8%, hvedemel, solsikkekerner, græskarkerner 3%, salt tilsat jod, hakkede græskarkerner 1%, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Hakkede græskarkerner. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:969 kJ/232 kcal
  • Fedt: 5,2 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
  • Kulhydrat: 35 g
    - heraf sukkerarter: 2 g
  • Kostfibre: 6,9 g
  • Protein: 7,3 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8100 g.
  • Vægt: 900 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 35-40 min.
  • Bagetemperatur: 100 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage