Tilberedning
Optø i plastpose i ca. 5 timer ved stuetemperatur og bages i emballagen ved 100°C i 35-40 min. Håndteres forsigtigt, da den frosne emballage er skrøbelig.
Ingredienser:
vand, surdej:(Rugmel*, vand, surdejskultur), rugkerner*, rugsigtemel, rugmel*, hvedemel, solsikkekerner, græskarkerner 4 %, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørgær, melbehandlingsmiddel (E 300). Drys: hakkede græskarkerner. Kan indeholde spor af sesam. *: Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:995 kJ/237 kcal
-
Fedt: 5,4 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
-
Kulhydrat: 36 g- heraf sukkerarter: 2 g
- Kostfibre: 7 g
- Protein: 7,5 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8100 g.
- Vægt: 900 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 35-40 min.
- Bagetemperatur: 100 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage