Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15 – 18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 23%, surdej (rugmel^ 12%, vand), rugsigtemel 13%, rugmel^ 6%, kartoffelflager 3%, rugfibre, salt tilsat jod, bygmalteksrakt, karameliseret sukkersirup, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær. Drys: kartoffelflager. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:835 kJ/200 kcal
-
Fedt: 0,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 8 g
- Protein: 5,5 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15 – 18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage