Tilberedning
Tilberedning: Optø i plastpose ved stuetemperatur i min. 5 timer.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 19%, solsikkekerner 16%, surdej (vand, rugmel^ 6%), rugmel^ 10%, græskarkerner 6%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), hakkede græskarkerner, rugfibre, bygmaltmel^, fermenteret hvedemel, gær. Drys: Hakkede græskarkerner. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1178 kJ/281 kcal
-
Fedt: 13 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
-
Kulhydrat: 27 g- heraf sukkerarter: 2,3 g
- Kostfibre: 7,6 g
- Protein: 12 g
- Salt: 1,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 15 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 9000 g.
- Vægt: 600 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: min.
- Antal pr. palle: 96 stk
- Holdbarhed: 365 dage