Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Kernerugbrød m. oblat

Øko Kernerugbrød m. oblat

Dette økologiske rugbrød er fyldt med bløde og saftige kerner af rug-, solsikke- og græskarkerner. De mange kerner giver en flot og farverig skive. Smagen er mild og ved afbagning får rugbrødet et sprødt og saftigt bid. Påsat oblat på toppen af rugbrødet mærket med ”ØKO”.
Download product data sheet

ca. 800 g. -Varenr: 10001262

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 18%, rugmel*^ 16%, solsikkekerner* 15%, hakkede græskarkerner* 6%, hvedegluten*, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, rugsur* (eddike*, vand, bygmaltekstrakt*, rugmel*^, syre (E270)), ristet hvedemaltmel*, oblat* (hvedemel*, kartoffelstivelse*, bygmaltekstrakt*), tørgær. Drys: Påsat oblat* (hvede, byg). *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1080 kJ/258 kcal
  • Fedt: 11 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g
  • Kulhydrat: 24 g
    - heraf sukkerarter: 2,2 g
  • Kostfibre: 6,9 g
  • Protein: 11 g
  • Salt: 1,4 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 14 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 11200 g.
  • Vægt: 800 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage