Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Softkernerugbrød

Øko Softkernerugbrød m. havreflager

Har du brug for et mindre rugbrød, når du skal forkæle dine gæsters smagsløg? Så har vi skabt Økologisk Softkernerugbrød til netop den lejlighed. Brødet er bagt på surdej, rug- og hvedemel og tilsat velsmagende rug og solsikkekerner. Mørkt, groft og karakteristisk. Vi har drysset brødet med havreflager for et rustikt udseende.
Download product data sheet

ca. 500 g. -Varenr: 10001075

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i 5 timer, og bag det i ca. 15 minutter ved 180°C.
Ingredienser:
Surdej (Rugmel*^, vand), vand, rugsigtemel*, rugkerner*^ 14%, hvedemel*, solsikkekerner* 4%, havreflager*^ 2%, æblefibre*, rugmel*^, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt*, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur) tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: havreflager*^. *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Rug, Hvede, Havre, Byg, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:941 kJ/225 kcal
  • Fedt: 3,1 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
  • Kulhydrat: 39 g
    - heraf sukkerarter: 2,2 g
  • Kostfibre: 7,7 g
  • Protein: 6,2 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 18 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 9000 g.
  • Vægt: 500 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage