Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Solsikkerugbrød (frost)

Solsikkerugbrød

Servér et klassisk Solsikkerugbrød bagt med godt håndværk på rugmel, rugkerner og surdej. Vi har tilsat solsikkekerner og hørfrø for den gode krumme og smag. Til sidst har vi drysset med sprøde solsikkekerner.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10195014

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 14%, vand), rugsigtemel 14%, rugmel^ 14%, rugkerner^ 8%, solsikkekerner 8%, hørfrø, bygmaltekstrakt 2%, salt tilsat jod, karamelliseret sukkersirup, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær. Drys: Solsikkekerner. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Rug, Byg, Glutenholdigt korn

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1034 kJ/247 kcal
  • Fedt: 6,8 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
  • Kulhydrat: 35 g
    - heraf sukkerarter: 2,7 g
  • Kostfibre: 8,6 g
  • Protein: 7,5 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage