Tilberedning
Bagevejledning: Brødet kan anvendes som tø og server. Bagetid: Ønskes en let sprød skorpe skal produktet optøes og bages ca. 4 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Bages ca. 5 minutter ved 180°C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, durumhvedemel, oliven pomaceolie, fuldkornshvedemel, salt tilsat jod, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), sukker, tørgær, melbehandlingsmiddel (Enzymer, E300). Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1236 kJ/293 kcal
-
Fedt: 7,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
-
Kulhydrat: 47 g- heraf sukkerarter: 2,2 g
- Kostfibre: 2,4 g
- Protein: 8,7 g
- Salt: 1,5 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 32 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4160 g.
- Vægt: 130 g.
- Bagetid: 4 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 36 stk
- Holdbarhed: 365 dage