Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 23-25 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel, palmeolie, sukker, rapsolie, modificeret stivelse, gær, pasteuriserede æggeblommer, vallepulver (mælk), mandler, abrikoskerner, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), sødmælkspulver, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), salt, vaniljesukker, invertsukkersirup, farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, ethanol, naturlig aroma, glukosesirup, melbehandlingsmidler (xylanase (hvede), amylase (hvede), E300), surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein. Kan indeholde spor af hasselnødder og pekannødder. Vedlagt: Hvid glasur (sukker, vand, glukosesirup, kokosolie, surhedsregulerende midler (E260)). Brun glasur (sukker, glukosesirup, kokosolie, vand, kakaopulver 2%, farvestof (E150d), surhedsregulerende midler (E260)).
Allergener:
Indeholder Æg, Mælk, Nødder, Hvede, Mandel og Glutenholdigt korn. Kan indeholde spor af Hasselnødder og Pekannødder.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1542 kJ/368 kcal
-
Fedt: 25 g.- heraf mættede fedtsyrer: 9,6 g
-
Kulhydrat: 31 g- heraf sukkerarter: 13 g
- Kostfibre: 1,2 g
- Protein: 4,2 g
- Salt: 0,26 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 20 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7500 g.
- Vægt: 375 g.
- Bagetid: 23-25 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 450 dage