Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hanekam
Rå dej

Hanekam

Servér det traditionelle stykke morgenwienerbrød Hanekam. Wienerbrødet er bagt på hvedemel og indrullet med margarine indeholdende RSPO-certificeret palmeolie. Vi har tilsat remonce, drysset med perlesukker og hasselnøddeflager for den gode smag.
Download product data sheet

ca. 85 g. -Varenr: 10000170

Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 30 min. ved stuetemperatur, og bag i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft).
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, sukker, perlesukker, rapsolie, pasteuriserede æg, hasselnøddeflager, gær, abrikoskerner, modificeret stivelse, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), vallepulver (mælk), salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), hvedegluten, farvestoffer (E170, E160a),  kokosolie, mandler, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), sødmælkspulver, naturlig aroma, glukosesirup, surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein. Drys: hasselnøddeflager og perlesukker. Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Hasselnødder, Mandel, Æg, Glutenholdigt korn og Nødder. Kan indeholde spor af Sesamfrø og .

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1629 kJ/389 kcal
  • Fedt: 25 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 9,9 g
  • Kulhydrat: 35 g
    - heraf sukkerarter: 16 g
  • Kostfibre: 1,4 g
  • Protein: 4,6 g
  • Salt: 0,27 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 48 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 4080 g.
  • Vægt: 85 g.
  • Optøningstid: 30 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 18-20 min.
  • Bagetemperatur: 190 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage