Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 30 min. ved stuetemperatur, og bag i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft).
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, sukker, perlesukker, rapsolie, pasteuriserede æg, hasselnøddeflager, gær, abrikoskerner, modificeret stivelse, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), vallepulver (mælk), salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), hvedegluten, farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, mandler, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), sødmælkspulver, naturlig aroma, glukosesirup, surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein. Drys: hasselnøddeflager og perlesukker. Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Hasselnødder, Mandel, Æg, Glutenholdigt korn og Nødder. Kan indeholde spor af Sesamfrø og .
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1629 kJ/389 kcal
-
Fedt: 25 g.- heraf mættede fedtsyrer: 9,9 g
-
Kulhydrat: 35 g- heraf sukkerarter: 16 g
- Kostfibre: 1,4 g
- Protein: 4,6 g
- Salt: 0,27 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4080 g.
- Vægt: 85 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 18-20 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage