Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 14-15 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, sukker, rapsolie, pekannødder 6%, brun farin (sukker, rørmelasse), modificeret stivelse, gær, pasteuriserede æggeblommer, ahornsirup 1%, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), vallepulver (mælk), naturlig aroma, salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), glukose, farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, geleringsmidler (E406), sødmælkspulver, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), surhedsregulerende midler (E330), glukosesirup, mælkeprotein. Drys: pekannødder. Vedlagt: Mørk sirup (glukosesirup (svovldioxid), sukker, vand, ahornsirup, melasse, naturlig aroma (byg), surhedsregulerende midler (E500, E507)).
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Pekannødder, Æg, Svovldioxid og sulfitter, Glutenholdigt korn, Nødder og Byg. Kan indeholde spor af Hasselnødder og Mandel.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1840 kJ/440 kcal
-
Fedt: 29 g.- heraf mættede fedtsyrer: 10 g
-
Kulhydrat: 39 g- heraf sukkerarter: 21 g
- Kostfibre: 1,5 g
- Protein: 4 g
- Salt: 0,22 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 100 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4000 g.
- Vægt: 40 g.
- Bagetid: 14-15 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 88 stk
- Holdbarhed: 450 dage