Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 14-15 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, sukker, palmeolie, rapsolie, pekannødder 6%, brun farin (sukker, rørmelasse), modificeret stivelse, gær, pasteuriserede æggeblommer, kokosolie, konsistensmiddel (E953), vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), salt, vallepulver (mælk), naturlig aroma, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), naturlig aroma (byg), farvestoffer (E170, E160a), sødmælkspulver, glukosesirup, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), geleringsmidler (E406), surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein, vitamin A. Drys: pekannødder. Vedlagt: Mørk sirup (glukosesirup (indeholder svovldioxid), sukker, vand, ahornsirup, melasse, naturlig aroma, surhedsregulerende midler (E500, E507)).
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Pecannødder, Æg, Svovldioxid og sulfitter, Glutenholdigt korn, Nødder Kan indeholde spor af Hasselnødder, Mandel
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1833 kJ/438 kcal
-
Fedt: 30 g.- heraf mættede fedtsyrer: 11 g
-
Kulhydrat: 39 g- heraf sukkerarter: 21 g
- Kostfibre: 1,5 g
- Protein: 4 g
- Salt: 0,38 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 100 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4000 g.
- Vægt: 40 g.
- Bagetid: 14-15 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 88 stk
- Holdbarhed: 450 dage