Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 22-25 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel, rapsolie, sukker, kokosolie, helt hærdet rapsolie, perlesukker, modificeret stivelse, abrikoskerner, gær, vallepulver (mælk), hasselnøddeflager, vegetabilske emulgatorer (E322, E471, E472e), salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), mælkeprotein, farvestoffer (E170, E160a), sødmælkspulver, glukosesirup, naturlig aroma, mandler, surhedsregulerende midler (E330), melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300). Drys: Perlesukker og hasselnøddeflager. Kan indeholde spor af æg og pekannødder.
Allergener:
Indeholder Mandel, Glutenholdigt korn, Hvede, Mælk, Hasselnødder, Nødder Kan indeholde spor af Æg, Pecannødder
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1443 kJ/345 kcal
-
Fedt: 22 g.- heraf mættede fedtsyrer: 9,3 g
-
Kulhydrat: 32 g- heraf sukkerarter: 15 g
- Kostfibre: 1,2 g
- Protein: 3,9 g
- Salt: 0,36 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 15 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5625 g.
- Vægt: 375 g.
- Bagetid: 22-25 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 450 dage