Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 18-20 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, sukker, rapsolie, brun farin (sukker, rørmelasse), pekannødder 3%, modificeret stivelse, gær, pasteuriserede æggeblommer, ahornsirup 1%, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), vallepulver (mælk), salt, stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), naturlig aroma, glukose, farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, geleringsmidler (E406), melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), sødmælkspulver, surhedsregulerende midler (E330), glukosesirup, mælkeprotein. Drys: pekannødder. Kan indeholde spor af hasselnødder og mandler. Vedlagt: Mørk sirup (glukosesirup (svovldioxid), sukker, vand, ahornsirup, melasse, naturlig aroma (byg), surhedsregulerende midler (E500, E507)).
Allergener:
Indeholder Nødder, Byg, Hvede, Mælk, Pecannødder, Æg, Svovldioxid og sulfitter, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Hasselnødder, Mandel
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1787 kJ/427 kcal
-
Fedt: 29 g.- heraf mættede fedtsyrer: 11 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 19 g
- Kostfibre: 1,3 g
- Protein: 4,1 g
- Salt: 0,24 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4560 g.
- Vægt: 95 g.
- Bagetid: 18-20 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 104 stk
- Holdbarhed: 450 dage