Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Glutenfri

Sammensæt din gluten- og laktosefri menu

Godt brød er en hjertesag for Kohberg – det er vores store passion, og det skærer i bagerhjertet, når ikke alle kan sætte tænderne i et velbagt brød. Derfor har vi samlet et lækkert og velsmagende sortiment af bagværk til den Glutenfri menu.

Efterspørger dine kunder glutenfri alternativer, fordi de for eksempel lider af glutenallergi og cøliaki eller har fravalgt gluten i kosten? De skal selvfølgelig ikke gå glip af en lækker sandwich, højt belagt smørrebrød eller et sødt stykke bagværk.

Derfor er vi i Kohberg gået sammen vores bagervenner fra Nordic Gluten Free Bakery, der præcis som os brænder for, at der skal være et brød for enhver smag og til enhver lejlighed. 

Bagt med omhu
Nordic Gluten Free Bakery er et certificeret glutenfri bageri og har en stor kærlighed til bagerhåndværket. Netop den bagerkærlighed er en af grundene til, at vi samarbejder med bageriet - men også deres store iderigdom og bagetekniske kunnen, som gør dem eksperter i glutenfri brød.

Glutenfri brød er en helt særlig disciplin og en anden måde at bage på. Det stiller nogle udfordringer til os som bagere, fordi vi ikke har de samme ingredienser at bage med, som vi er vant til. Der skal findes alternativer til ingredienser, som både tilføjer brødet smag, en lækker krumme, men også mæthedsfornemmelse. Her er Nordic Gluten Free Bakery eksperter.

Hverdagen er tænkt ind i sortimentet, for hvor er det, man står og mangler et glutenfrit alternativ? Det gør man til morgenbordet, buffeten, men også når man kunne have noget sødt. Du finder lidt af det hele i vores Gluten- og laktosefri sortiment – se hele sortimentet her.

Servér med tryghed

Det skal være let og trygt at sammensætte en glutenfri menu i de professionelle køkkener. Derfor er alle de glutenfri produkter pakket i en bagestabil folie, det giver den bedste smagsoplevelse, og samtidig er det nemmere at håndtere i køkkenet. Du undgår krydskontamination, selvom du bager i samme ovn som almindelige produkter, fordi de er beskyttet af folien.

Det giver tryghed for både dig og dine gæster.