![Hero](/media/4jdpp3hp/smoerbagte-snurrer_1600x400.jpg?rxy=0.6578947368421053,0.4949874686716792&width=414&height=336&quality=80&v=1da73b9ca87eaa0)
![](/media/zq1psq4p/smoerbagte-snurrer_1540x720.jpg?rxy=0.2656641604010025,0.4637100016618509&width=345&height=0&quality=80&v=1da84f4298b4290)
Forkæl dine gæster med vores lækre nye Kanel- og Kardemommesnurrer. Bagt udelukkende på smør, og med en bløddej der giver en ekstra svampet konsistens. Kombinationen af smør og sukker karamelliserer og giver en ekstra dybde i smagen. Derudover er de fyldt med dejlig remonce med masser af enten kanel- eller kardemommesmag. Perfekt til den søde tand.
Vores velsmagende snurrer er bagt i vores sønderjyske udviklings- og håndværksbageri med speciale i nichebrød. Det er her vores mindre serier af bl.a. wienerbrød bliver bagt. Begge er de naturligvis også bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Hermed udleder det enkelte brød mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet.
Fås som både Tø & Servér eller bake-off.
Ved afbagningen karamelliserer det smeltede smør og sukker i bunden, og tilfører masser af smag.
Med Tø & Servér kan du - uden at gå på kompromis med kvaliteten - spare tid og penge og opnå fleksibilitet i køkkenet. Bare tø snurrerne op, og sæt dem på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.
Velbekomme!
Vores snurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri, H.C. Andersen Bagergården. HCA - som bageriet bliver kaldt i daglig tale - er Danmarks største håndværksbageri med speciale i nichebrød, og det er her Kohbergs mindre serier af rugbrød, hvedebrød og wienerbrød bliver bagt.