Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Glutenfri Mini Baguette

Glutenfri Mini Baguette

Velsmagende lys gluten-, laktosefri og vegansk baguette bagt med rismel, majsstivelse og boghvedemel. Sprød skorpe, god saftig krumme og med et væld af anvendelsesmuligheder. Server den som et rundstykke på morgenbuffeten, som kuvertbrød til salaten eller suppen på aftenbuffeten eller bare som tilbehør til dagens mange forskellige serveringer. Leveres i bagestabil folie for den bedste smagsoplevelse og for at undgå krydskontaminering.
Download product data sheet

ca. 65 g. -Varenr: 10000895

Tilberedning
Tilberedning: Bages i folien i ca. 8-12 min. /180°C fra frost. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, majsstivelse, rismel, rapsolie, psylliumskalpulver, gær, boghvedemel, sirup (sukkersirup, salt), stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), sukker, salt tilsat jod, fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono-og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:979 kJ/233 kcal
  • Fedt: 6,9 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
  • Kulhydrat: 38 g
    - heraf sukkerarter: 2,5 g
  • Kostfibre: 4,7 g
  • Protein: 2,2 g
  • Salt: 1,09 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 1 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 65 g.
  • Vægt: 65 g.
  • Bagetid: 8-12 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Holdbarhed: 365 dage