Tilberedning
Tilberedning: Bages i folien ca. 10 min. /180°C fra frost. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, majsstivelse, solsikkekerner, rismel, boghvedemel, rapsolie, brune hørfrø, tapiokastivelse, gær, psylliumskalpulver, glutenfri malt (Byg), stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), græskarkerner, salt tilsat jod, sukker, sirup (sukkersirup, salt), fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1197 kJ/285 kcal
-
Fedt: 13 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 6,6 g
- Protein: 5,4 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 1 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 110 g.
- Vægt: 110 g.
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Holdbarhed: 365 dage