Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 1,5 time ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 3 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Ingredienser: Vand, Hvedemel, rugmel^, solsikkekerner, rugkerner^, hørfrø, græskarkerner, havreflager^, rugfibre, bygmaltmel^, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), bygmaltekstrakt, hvedegluten, kakao, tørgær, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), stabilisatorer (E415), melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: Græskarkerner og havreflager. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Rug, Havre, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1160 kJ/277 kcal
-
Fedt: 9 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,3 g
-
Kulhydrat: 34 g- heraf sukkerarter: 2 g
- Kostfibre: 7,8 g
- Protein: 10 g
- Salt: 1,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 35 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4900 g.
- Vægt: 140 g.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage