Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 60 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Hvedemel, grød 23% (vand, havregryn^, hvedegluten, hvedemel, stabilisator (E415), rugmel^), vand, hørfrø, rapsolie, solsikkekerner, sukker, salt tilsat jod, durumhvedemel, tørgær, hvedegluten, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: durumhvedemel. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Havre, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1313 kJ/314 kcal
-
Fedt: 12 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
-
Kulhydrat: 39 g- heraf sukkerarter: 5,3 g
- Kostfibre: 4,5 g
- Protein: 11 g
- Salt: 1,5 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4800 g.
- Vægt: 100 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage