Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 60 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Vand, Fuldkornshvedemel^ 32%, hvedemel, knækkede hvedekerner^ 5%, durumhvedemel 4%, hvedekerner^ 2%, durumkerner^ 2%, hørfrø, salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, bygmaltekstrakt, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: durumhvedemel. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:975 kJ/233 kcal
-
Fedt: 2,1 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
-
Kulhydrat: 42 g- heraf sukkerarter: 0,5 g
- Kostfibre: 5,2 g
- Protein: 8,4 g
- Salt: 0,99 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 24 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3000 g.
- Vægt: 125 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 60 stk
- Holdbarhed: 365 dage