Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 60 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel 17%, fuldkornshvedemel^ 14%, rugkerner^ 11%, rugmel^ 10%, solsikkekerner, hørfrø, durumhvedemel, havreflager^ 2%, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), hvedegluten, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: rugmel^. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Rug, Havre, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1032 kJ/247 kcal
-
Fedt: 5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
-
Kulhydrat: 37 g- heraf sukkerarter: 1,5 g
- Kostfibre: 6,8 g
- Protein: 9,4 g
- Salt: 0,98 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 24 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3360 g.
- Vægt: 140 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 60 stk
- Holdbarhed: 365 dage