Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Kernefranskbrød

Øko Kernefranskbrød

Skær en skive af vores Økologisk Kernefranskbrød, og servér et fiberholdigt og mørkt franskbrød. Vi har bagt brødet på hvede-, rug- og fuldkornshvedemel og tilsat knækkede hvedekerner, solsikkekerner og hørfrø. Groft, sprødt og luftigt.
Download product data sheet

ca. 585 g. -Varenr: 18237100

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 3 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 10 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Fuldkornshvedemel*^ 22%, hvedemel*, knækkede hvedekerner*^ 12%, solsikkekerner* 3%, hørfrø* 3%, rugmel*^ 3%, hvedegluten*, bygmaltekstrakt*, rugsigtemel*, rapsolie*, salt tilsat jod, rørsukker*, tørgær, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: rugsigtemel*. *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Byg, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1079 kJ/258 kcal
  • Fedt: 5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
  • Kulhydrat: 40 g
    - heraf sukkerarter: 2,3 g
  • Kostfibre: 6,2 g
  • Protein: 9,6 g
  • Salt: 0,96 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 5265 g.
  • Vægt: 585 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage