Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Kernefranskbrød

Økologisk Kernefranskbrød

Skær en skive af vores Økologisk Kernefranskbrød, og servér et fiberholdigt og mørkt franskbrød. Vi har bagt brødet på hvede-, rug- og fuldkornshvedemel og tilsat knækkede hvedekerner, solsikkekerner og hørfrø. Groft, sprødt og luftigt.
Download product data sheet

ca. 585 g. -Varenr: 18237100

Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Fuldkornshvedemel*, hvedemel*, knækkede hvedekerner* 12%, solsikkekerner* 3%, hørfrø* 3%, rugmel*, hvedegluten*, bygmaltekstrakt*, rugsigtemel*, rapsolie*, rørsukker*, salt tilsat jod, tørgær, melbehandlingsmiddel (enzymer (hvede), E300). Drys: Økologisk rugsigtemel*. *: Økologisk. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Byg, Rug, Hvede Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1075 kJ/257 kcal
  • Fedt: 5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
  • Kulhydrat: 40 g
    - heraf sukkerarter: 2,6 g
  • Kostfibre: 6,2 g
  • Protein: 9,6 g
  • Salt: 0,96 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 5265 g.
  • Vægt: 585 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage