Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i 3 timer, og bag det i 10 min ved 180°C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, solsikkekerner, hørfrø, rugmel^, chiafrø 3%, palmeolie, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, bygmaltmel^, hvedegluten, tørgær, kakao, rapsolie, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), melbehandlingsmidler (enzymer hvede), E300). Drys: Chiafrø, hørfrø, solsikkekerner. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Byg, Glutenholdigt korn, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1197 kJ/286 kcal
-
Fedt: 8,1 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g
-
Kulhydrat: 40 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 5,2 g
- Protein: 10 g
- Salt: 1,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4000 g.
- Vægt: 500 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage