Tilberedning
Bagevejledning: optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugsigtemel, salt tilsat jod, yoghurtpulver (mælk), palmeolie, tørgær, hvedefibre, hvedegluten, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), rapsolie, melbehandlingsmidler (E300), surdejskultur. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Mælk, Hvede, Rug, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1049 kJ/248 kcal
-
Fedt: 2,2 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
-
Kulhydrat: 47 g- heraf sukkerarter: 2,5 g
- Kostfibre: 3,4 g
- Protein: 8,3 g
- Salt: 1,6 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4500 g.
- Vægt: 500 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage