Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i 3 timer, og bag det i 10 min ved 180°C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, majsdrys 4%, solsikkekerner, rugsigtemel, salt tilsat jod, sukker, palmeolie, hvedegluten, tørgær, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), rapsolie, gurkemeje, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), surdejskultur. Drys: Majsdrys. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1104 kJ/264 kcal
-
Fedt: 4,1 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1 g
-
Kulhydrat: 46 g- heraf sukkerarter: 2,7 g
- Kostfibre: 2,9 g
- Protein: 8,9 g
- Salt: 1,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4000 g.
- Vægt: 500 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage