Tilberedning
Tilberedning: Læg det frosne parisienne på en bageplade med bagepapir. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 min. Forvarm ovnen til 210°C og bag i henhold til følgende bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur industri-/etageovn: 185°C, bagetid ca. 20-22 min. Bagetemperatur varmluftovn: 175°C, bagetid ca. 20-22 min.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, surdej (vand, hvedemel, rugmel), rugmel, salt, gær, bygmaltekstrakt, druesukker. Drys: hvedemel. Kan indeholde spor af mælk, æg, soja, nødder (hasselnød & mandel) og sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg Kan indeholde spor af Mælk, Soja, Nødder, Æg, Sesamfrø, Hasselnødder, Mandel
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1043 kJ/246 kcal
-
Fedt: 0,9 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
-
Kulhydrat: 50,4 g- heraf sukkerarter: 1,3 g
- Kostfibre: 3,3 g
- Protein: 7,5 g
- Salt: 1,8 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 16 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8800 g.
- Vægt: 550 g.
- Optøningstid: 30-60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 20-22 min.
- Bagetemperatur: 175 °C
- Antal pr. palle: 24 stk
- Holdbarhed: 365 dage