Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Stenovnsbagt Parisienne

Stenovnsbagt Parisienne

Servér Stenovnsbagt Parisienne som er bagt med hvedemel og hvedesurdej. Den har en let og luftig krumme samt en lækker sprød skorpe.
Download product data sheet

ca. 550 g. -Varenr: 18893000

Tilberedning
Tilberedning: Læg det frosne parisienne på en bageplade med bagepapir. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 min. Forvarm ovnen til 210°C og bag i henhold til følgende bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur industri-/etageovn: 185°C, bagetid ca. 20-22 min. Bagetemperatur varmluftovn: 175°C, bagetid ca. 20-22 min.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, surdej (vand, hvedemel, rugmel), rugmel, salt, gær, bygmaltekstrakt, druesukker. Drys: hvedemel. Kan indeholde spor af mælk, æg, soja, nødder (hasselnød & mandel) og sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg Kan indeholde spor af Mælk, Soja, Nødder, Æg, Sesamfrø, Hasselnødder, Mandel

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1043 kJ/246 kcal
  • Fedt: 0,9 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
  • Kulhydrat: 50,4 g
    - heraf sukkerarter: 1,3 g
  • Kostfibre: 3,3 g
  • Protein: 7,5 g
  • Salt: 1,8 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 16 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8800 g.
  • Vægt: 550 g.
  • Optøningstid: 30-60 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 20-22 min.
  • Bagetemperatur: 175 °C
  • Antal pr. palle: 24 stk
  • Holdbarhed: 365 dage