Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i 30 min., og bag det i 3-5 min. ved 180°C.
Ingredienser:
Fuldkornshvedemel^ 31%, vand, hvedemel, hvedekerner^ 9%, solsikkekerner 6%, sukker, rugmel^, rapsolie, hvedefibre, salt tilsat jod, sesamfrø, hørfrø, hvedegluten, blå birkes, tørgær, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), bygmaltekstrakt, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), surdejskultur. Drys: Hørfrø, blå birkes og sesamfrø. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Byg, Rug, Sesamfrø, Hvede, Glutenholdigt korn
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1180 kJ/282 kcal
-
Fedt: 6,6 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
-
Kulhydrat: 42 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 7 g
- Protein: 9,9 g
- Salt: 0,94 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3500 g.
- Vægt: 70 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3-5 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage